Beauty workshop

2u (min 3 pers. – max 10 pers.) €25/pp

Tijdens de beauty workshop wordt er gewerkt met de producten van Decléor en Body&Bess.  Het zijn 2 gamma’s op natuurlijke basis van zeer goede kwaliteit !  De producten bevatten geen minerale olies, geen parabenen en geen synthetische parfums.

Met de Decléor producten voelt u zich goed in uw lichaam, geest en vel. Bestrijd met de kracht van de natuur alle problemen van uw huid. Uw lichaam voelt herboren door de volledige ontspanning die de crèmes, serums en maskers geven. De kracht van de aangename geuren van Decléor hebben effect op uw emoties in zoverre dat ze stressverlagend werken !

Het complete gamma verzorgingsproducten van de Body&Bess Care Line geeft je een intensieve verzorging, boordevol antioxidanten, vitamine A & E en Omega-3 & 6. Deze schoonheidsproducten zijn gemaakt met weldadige frambozenpitolie en geven een optimale verzorging aan je huid. Ontdek hoe ze jou doen stralen als nooit tevoren!

Hoe moeten de verschillende huidverzorgingsproducten gebruikt worden?
Waarom de huid reinigen ?
Waarom een peeling/masker/oogcontour/serum/dagcrème/nachtcrème gebruiken ?

Make-up workshop

2u (min 3 pers. – max 10 pers.) €25/pp

Tijdens de make-up workshops wordt er gewerkt met make-up van Jane Iredale, the skin care make-up…de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld !

Deze make-up is op basis van zuivere minerale pigmenten waardoor de huid vrij kan blijven ademen.  Alle producten zijn klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.

6 Jane iredale producten hebben zelfs de The Skin Cancer foundation ‘Seal of Recommendation’ gewonnen !  Deze erkenning bevestigt dat de producten op voldoende en veilige manier zonneschade aan de huid helpen te voorkomen, hetgeen betekent dat de huidveroudering afneemt.

Welke kleur foundation?
Hoe ogen opmaken?
Hoe krijg je bv. vollere lippen?

Wat kan je verwachten?

• Warme ontvangst in beauty salon met glaasje cava & hapjes

• Info over huidverzorging: wat is je huidtype?
• Bespreking verschillende soorten verzorgingsproducten, waarom is reinigen zo belangrijk? Enz…

• Tips & tricks van een professionele schoonheidsspecialiste.

• Persoonlijke fiche en een geschenkje

@home make-up workshop

* €30/per persoon + km vergoeding vanaf >15 km = € 0,34/km
* dank-je-wel geschenk voor de gastvrouw en 5% op totale verkoop van de avond
* duur: 2u

Ruim 45 min voor de workshop start, arriveer ik om alles klaar te zetten. Zorg jij dan voor een hapje en een drankje? Dat is altijd goed voor de ambiance!

MyBeautyProducts.be